Suna-ne: 0746 595 485

Termeni si conditii

Conditii generale

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. JUST WOOD S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

JUST WOOD S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site – VREAUDINLEMN.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web-link  catre VREAUDINLEMN.RO este limitat, neexclusiv, revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru JUST WOOD S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. DREPT DE AUTOR

Intregul continut al site-ului VREAUDINLEMN.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea JUST WOOD S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul JUST WOOD S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului VREAUDINLEMN.RO numai in limitele metionate in prezentul document.

2. POLITICA DE PRETURI

JUST WOOD S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul VREAUDINLEMN.RO sunt noi, in ambalaj iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv JUST WOOD S.RL. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care componente ale respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorilor.

Preturile prezentate nu includ cota de TVA legala (JUST WOOD S.R.L. NU ESTE PLATITOARE DE TVA) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari JUST WOOD S.RL. in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

3. CONDITII DE GARANTIE

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, accesoriile aferente si copia facturii fiscale emise la cumpararea produsului. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

JUST WOOD S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau, care nu sunt din vina sa.

In cazul aparitiei unor eventuale defecte cumparatorul va putea formula reclamatie pe adresa office@vreaudinlemn.ro. Orice reclamatie, insotita de factura fiscala sau bonul fiscal, formulata de cumparator in termenul perioadei de garantie este primita exclusiv pe email-ul office@vreaudinlemn.ro fiind necesara si confirmarea din partea noastra a primirii reclamatiei.

Garantia VREAUDINLEMN.RO are ca scop repararea fara niciun cost suplimentar a unui produs, in cazul lipsei de conformitate ori in cazul defectiunii de fabricatie. Returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi reparat sau inlocuit. Reparatia se face pentru defecte constatate in momentul dezambalarii produsului, in perioada de garantie.

  • Toate produsele noastre beneficiaza de garanție 12 luni incepand cu data livrării.
  • Contra cost putem oferi si  servicii post-garanție doar pentru produsele companiei noastre.
  • Comunicarea cu JUST WOOD S.R.L. se face prin email pentru a evita eventuale neințelegeri.

 

4. PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru mai multe informatii privind politica noastra de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal accesati pagina  Prelucrarea datelor cu caracter personal.

5. BULETINUL DE STIRI (NEWSLETTER)

VREAUDINLEMN.RO isi rezerva dreptul de a trimite newslettere periodice. In fiecare newsletter veti gasi un buton de dezabonare in caz de nu doriti sa le mai primiti pe viitor.

Urmareste-ne pe Facebook

vreaudinlemn.ro
suna-ne 0746 595 485